ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог убив двох українських вояків у зоні АТО

|

Минулої доби у зоні АТО загинуло двоє українських військових. Про це повідомляють у прес-центрі АТО.


а минулу добу російсько-терористичні війська 77 разів обстріляли позиції українських захисників.
На Маріупольському напрямку опорні пункти неподалік Новотроїцького ворог обстрілював з гранатометів, БМП та мінометів калібру 120 мм, а поруч Водяного – з 122 мм артустановок та мінометів калібру 120. Позиції біля Красногорівки і Мар’їнки – з мінометів, Гнутового – з СПГ та кулеметів, Широкіне зі стрілецької зброї та БМП.
На Донецькому напрямку під вогонь артилерії калібру 122 та мінометів потрапили позиції поряд Троїцького, захисників Авдіївки та шахти Бутівка російські найманці обстрілювали з мінометів та артустановок калібру 122, а згодом до обстрілів долучився танк. По укріплення поруч Кам’янки ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм, а Зайцевого та Невельського – з СПГ та мінометів калібру 82. В районі Луганського – з БМП, а поряд Пісків – з мінометів калібру 82.
На Луганському напрямку під вогнем мінометів калібру 120 мм опинились позиції в районі Кримського, біля Лобачеве з мінометів калібру 82, поруч Новозванівки з СПГ і стрілецької зброї, а поблизу Новоолександрівки з мінометів та великокаліберних кулеметів.
За добу загинуло двоє та поранено вісім українських захисників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *