ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді розповіли, яких знущань зазнає львівське сміття на шляху до місць «прихисту»

|

У міській раді Львова розповіли про жахіття, які спіткали львівське сміття на шляху до полігону на Донбасі. Про це інформує прес-служба міськради Львова.

«Машини, які вчора вивозили відходи, були зупинені невідомими особами, які викидали водіїв з машин, погрожують фізичною розправою. Органи правопорядку наскільки можуть втручаються в цей процес, але і вони залякуються невідомими особами», – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

«От вчора був інцидент, що шофера з машини просто фізично викинули, а машину просто вкрали. Після втручання  поліції машину знайшли, але вона розмальована різними словами. Водії залякані і перевізники відмовляються своїми машинами їхати дорогами України», – сказав представник компанії «Грінера Україна» Богдан Михалусь.

«Сьогодні комісія ТЕБ та НС ще раз повторно звертається і до комісії з надзвичайних ситуацій області і державної комісії, тому що йде потепління, є небезпека виникнення екологічних проблем надзвичайно високого рівня. Тому я надіюся, що керівники в державі будуть керуватись здоровим глуздом.

Їм прекрасно відомо, що робиться у Львові  і яка проблематика. Просто треба зняти блокаду і дозволити вивозити ТПВ на ті полігони, які знаходяться в Україні. Тому що вони готові приймати відходи зі Львова, просто їм не дають цього робити»!, – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Раніше повідомлялось, що у Львові розглядають можливість закрити усі продовольчі ринки через ситуацію з вивезенням ТПВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *