ОСТАННІ НОВИНИ

Сім’ї загиблих гірників «Степової» отримали по 500 тисяч від уряду

|

Сьогодні, 17 березня, родини загиблих шахтарів, а також та постраждалі від вибуху на шахті Степова отримали кошти від уряду. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Так, по 500 тисяч отримали сім’ї загиблих шахтарів, а також по 75 тисяч гривень виплатили потерпілим. Всього з державного бюджету на одноразові виплати скерували 5 мільйонів 725 тисяч гривень.

Нагадаємо, з обласного бюджету виділено по 100 тис. гривень сім’ям загиблих, а також від 20 тисяч гривень до 60 тисяч гривень постраждалим – залежно від важкості отриманих травм.

Раніше Львівський портал повідомляв повідомляв, що на Львівщині стався вибух на шахті. Також стало відомо, що на шахті «Степова» загинуло вісім шахтарів.

Голова ЛОДА Олег Синютка припускає, що трагедія на шахті могла статися через вибух метану. Петро Порошенко оголосив всеукраїнську жалобу через трагедію на Львівщині. Володимир Гройсман на Львівщині пообіцяв, що держава подбає про родини загиблих шахтарів та поранених гірників шахти «Степова». Також прем’єр пообіцяв виділити сім’ям загиблим на шахті «Степовій» по 500 тисяч гривень.

Загрози життю Госпіталізованим гірникам шахти «Степова» вже немає.

Також на Львівщині оголосили збір коштів для постраждалих шахтарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *