ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонти та будівництво доріг у Львові виділили майже 30 мільйонів. Куди «закопають» кошти?

|

У Львові сьогодні, 17 березня, виконавчий комітет Львівської міськради виділив на ремонти доріг у Львові близько 30 мільйонів гривень. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Так, виконком вніс зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.

На реконструкцію вул. І. Пулюя – вул. Трускавецької виділено 13 млн 913тис. 965 грн, на реконструкцію вул. Д. Вітовського (від вул. Академіка А. Сахарова до вул. Грецької)  – 500 тисяч грн.

На будівництво гравійної дороги від західного обходу м. Львова до житлового масиву “Білогорща” піде 13 мільйонів гривень.

На капітальний ремонт мереж дощової каналізації зі встановленням гідрозатворів на ділянці, обмеженій просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. В. Єрошенка – вул. Хімічною виділили 646 тис. грн.

На реконструкцію  інженерних мереж на шляхопроводі та підходах до шляхопроводу через залізничну колію на вул. Городоцькій, 166 виділено 1 млн 550 тис. грн.

Також на капітальний ремонт вул. М. Хвильового, згідно рішення, видять 299 тис. 853 грн.

Про те, які ще дороги та вулиці ремонтуватимуть та будуватимуть у 2017 році ми писали тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *