ОСТАННІ НОВИНИ

Жителька Львівщини привезла нагороди чемпіонату та Кубку світу з лижних перегонів серед ветеранів

|

Нещодавно в місті Клостер (Швейцарія) завершився Чемпіонат світу з лижних перегонів 2017 року серед ветеранів спорту. У цих змаганнях взяли участь понад 1 600 спортсменів-ветеранів, які представляли команди 32 країн світу. У складі збірної команди України успішно виступила представниця Львівщини Оксана Заліско, яка виборола 3 місце у гонці на 15 кілометрів класичним стилем у віковій категорії 60-64 роки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Крім того, у місті Сент-Моріц (Швейцарія) відбувся Кубок світу з лижного марафону, участь у якому взяли спортсменів із 38 країн світу. На цих змаганнях, здолавши лижну дистанцію в 42 кілометри, Оксана Заліско також піднялася на третю сходинку світового п’єдесталу.

Варто зазначити, що Оксана Заліско уродженка Пустомитівщини, старший викладач кафедри фізичного виховання НУ «Львівська Політехніка».

Нагадаємо, що саме їй нещодавно Указом Президента України присвоєно почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *