ОСТАННІ НОВИНИ

Ніяких «альфаджазів», «яндексів» і нічого подібного у Львові не буде, - добровольці

|

Сьогодні, 16 березня, під час позачергової сесії Львівської облради, де мають приймати звернення щодо ситуації, яка склалася навколо блокування тимчасово окупованих територій, свою позицію висловили добровольці Львівщини. Про це з місця подій передає кореспондент Львівського порталу.

Зокрема слово надали представнику добровольчих батальйонів області, лідеру місцевого «Правого сектору» Тарасу Хамеру, який зачитав заяву.

«14 березня ми відзначали День добровольців і разом з побратимами з різних добровольчих батальйонів і АТОвських спілок прийняли рішення оприлюднити свою заяву стосовно подій, які відбулися 13 березня на редутах», – сказав він.

У зачитаному зверненні серед вимог є такі: відреагувати на самовільні дії силових органів стосовно учасників економічної блокади;  термінове прийняття закону про статус окупованих територій; винесення на розгляд Верховної Ради питання про звільнення Арсена Авакова, Василя Грицака і В’ячеслава Аброськіна; заборонити торгівлю з окупованими територіями.

«Ні для кого не секрет, що у Львові також є цей бізнес. Власне йдеться про «Альфа джаз». Пан Фрідман приїжджає і разом з нашим мером нормально проводить тут цей фестиваль. Цього не має бути, і ми будемо проти цього виступати і боротися. Тут не стоїть питання якоїсь політичної сили… І народ, і добровольці будуть на це реагувати. Ніяких «альфаджазів», «яндексів», і нічого подібного у Львові не буде», – Т. Хамер.

Фото: dailylviv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *