ОСТАННІ НОВИНИ

МВС завело дві справи на Парасюка

|

Міністерство внутрішніх справ відкрило стосовно народного депутата Володимира Парасюка дві справи. Про це в кулуарах Верховної Ради в четвер заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.

“Дві справи по Парасюку були порушені МВС. Одна стосується його конфлікту з працівниками поліції, інша – колишнього добровольця, а нині журналіста Дзиндзі”, – сказав він.

За словами Луценка, 15 березня він доручив “заслухати ці справи” і, якщо в них буде вбачатися провина особисто Парасюка, провадження забере до себе Головне слідче управління ГПУ.

“Наразі ці справи у поліції, з вчорашнього дня йде спільна робота зі слідчими МВС та ГПУ, якщо там є факти – не заяви, не чутки, а факти незаконних дій Парасюка – справа буде в ГСУ ГПУ з подальшим імовірним обвинуваченням народного депутата після подання генерального прокурора до парламенту”, – пояснив генпрокурор.

Як повідомлялося, 14 березня біля Слов’янська правоохоронці зупинили людей, які планували приєднатися до блокади з ОДРЛО на Донбасі. З ними був Володимир Парасюк. Його помічниця заявила, що поліція застосувала до нардепа сльозогінний газ і пошкодила руку.

У прес-службі Донецької обласної поліції заявили, що це як раз Парасюк бив правоохоронців і намагався вирвати у них з рук зброю.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *