ОСТАННІ НОВИНИ

Садовому може загрожувати відсторонення від посади, – Луценко

|

Генеральний прокурор України заявив, що Андрію Садовому можуть оголосити про підозру через недбалість, що призвела до трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Це може призвести до відсторонення від посади мера і навіть кримінальної відповідальності. Про це він заявив в ефірі програми HARD на телеканалі ZIK.

За словами Юрія Луценка, два тижні тому у Харкові була завершена експертиза, яка встановила, що ніякого підпалу на сміттєзвалищі «Збиранка» біля Грибовичів не було.

«Всі розмови про те, що якісь спеціальні диверсанти із конкуруючих політичних партій підпалили сміттєзвалище експертиза не підтвердила. Це було самозагоряння через недотримання технологій.Відтак стоїть питання про недбалість службових посадових осіб Львівської міської ради, які призвели до такого становища. По-старому це – халатність. Але все обтяжується тим, що ми маємо трьох загиблих. Сім’ї в праві спитати, хто зі службових осіб Львівської міськради за це відповідає.Саме зараз досудове слідство обласної прокуратури встановлює цього «Хто?». Я не можу виключати, що ним може бути і міський голова, і його заступники, і інші посадові особи», – сказав генпрокурор.

Також пан Луценко додав, що в розслідуванні немає політичної складової.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що прокуратура готує йому підозру у вчиненні кримінального злочину.

Фото: Уніан

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *