ОСТАННІ НОВИНИ

Начальнику Львівського СІЗО «світить» СІЗО

|

Військовий прокурор Західного регіону повідомив подробиці затримання генерала Гальчишака у Львові. Про це він повідомив у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

За його даними, надвечірок учорашнього дня, 14 березня, військові прокурори Львівського гарнізону разом із колегами ГВ БКОЗ СБУ у Львівській області та за сприяння начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мінюсту України затримали на вимаганні та одержанні хабара начальника Львівської установи виконання покарань – арештного дому № 19.

«За 54 тис. грн посадовець обіцяв дружині обвинуваченого, який утримується під вартою, видати довідку про неможливість подальшого перебування останнього під вартою. А затримали здирника під час одержання чергової частини хабара в розмірі 27 тис. грн. Грошові кошти виявлено та вилучено в повному обсязі під час проведення обшуку в службовому кабінеті корупціонера», – йдеться у повідомленні.

Зараз у цю мить вирішуються питання щодо оголошення полковнику внутрішньої служби про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *