ОСТАННІ НОВИНИ

Через великі ями Шевченківський район потерпає від ДТП

|

У Шевченківському районі Львова через вибоїни сталося найбільше ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.


Відділ безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова обстежив дороги Личаківського та Шевченківського районів міста. Обидва райони об‘єднує проблема вицвілих дорожніх знаків, осілі люки, решітки дощеприймачів, які не відповідають вимогам.


Найбільші ями у Личаківському районі мають  12 сантиметрів.
«Личаківська районна адміністрація реагує на зауваження та вимоги. Оперативно ліквідовує ямковість. Однак все ж ситуація дуже далеко від ідеальної» – зауважив начальник відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції Львова Роман Вахула.
У Шевченківському районі Львова ями подекуди від 7 до 15 сантиметрів. Після осіннього обстеження частину вибоїн залатали, однак утворилися нові.


«У цьому районі сталося найбільше від початку року ДТП через вибоїни, а саме 14 аварій. Частину минулих вимог не виконали. Наприклад, не обрізали гілки, які захиляють вказівники. Не всюди виправили ситуацію з дорожніми знаками», – підсумував інспектор відділу безпеки дорожнього руху Андрій Харчун.
До 24 березня патрульна поліція Львова обстежить решту районів і згодом надішле вимоги районним адміністраціям на усуненням недоліків у встановлені терміни. Якщо їх не усунуть, то відповідальних осіб притягнуть до адміністративної відповідальності за неналежне утримання доріг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *