ОСТАННІ НОВИНИ

Жовква прийме обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

|

У місті Жовква 25-26 березня розпочнуться змагання Львівського обласного фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» за програмою ХХVІ спортивних Ігор Львівщини та ІІІ Спортивних ігор серед людей з інвалідністю. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Змагання проводяться управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за активної підтримки обласного центру «Інваспорт». Головний суддя змагань: Василь Скіряк (м. Жовква).

Участь у змаганнях візьмуть по 2 сім’ї у складі збірної району, міста, ОТГ (3 особи: дитина, мати, батько в кожній сім’ї), з них одна сім’я виконує всі комплексні завдання, включаючи естафети на воді, а друга виконуватиме 5 комплексних естафет лише у спортивному залі. До участі у змаганнях запрошено також і по одній сім’ї, де виховується дитина з ураженням опорно-рухового апарату, яка візьме участь у трьох адаптованих естафетах.

Обласні змагання спортивних сімей відбудуться на базі Жовківської ДЮСШ (вул. Воїнів УПА, 22). У програмі змагань – різноманітні естафети за участю членів всієї сім’ї.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 25 березня 2017 року об 11.30 год.

Загалом змагання спортивних сімей у рамках Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» відбуваються трьома етапами:

І етап – на місцевому рівні (у містах, районах та ОТГ Львівщини);

ІІ етап – обласні змагання серед переможців І етапу (фінал Львівського обласного фестивалю);

ІІІ етап – Всеукраїнський фінал.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *