ОСТАННІ НОВИНИ

Лже-майстри навідалися у помешкання львів’янина і обікрали його

|

Патрульні затримали чоловіків, які під виглядом майстрів заволоділи чужим майном. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, патрулюючи на вулиці Тобілевича, екіпаж патрульної поліції виявив двох осіб, які перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння. Інспектори викликали бригаду швидкої медичної допомоги, яка згодом госпіталізувала одного з чоловіків. Іншого, 21-річного чоловіка, доставили до Франківського відділу поліції для складання адміністративних матеріалів.

При собі чоловік мав рюкзак, в якому був мобільний телефон. Патрульні перевірили телефон в базі та переконалися, що він не у розшуку. На особу склали протокол за ст. 178 КУпАП – поява в громадському місці у п’яному вигляді.

Через дві години на телефон гарячої лінії 102 надійшло повідомлення, що двоє чоловіків, які представилися майстрами, викрали у заявника з квартири на вулиці Федьковича рюкзак з особистими речами. Заявник впізнав вищезгаданих осіб коли патрульні показали йому фотографії. Справу передали слідчим Франківського відділу поліції.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *