ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій, тікаючи від патрульних, врізався у електроопору

|

Нетверезий водій, втікаючи від патрульних, врізався в електроопору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

За даними поліції, сьогодні під час патрулювання близько третьої години ночі інспектори побачили на вулиці Миколайчука автомобіль Ford Focus, водій якого пришвидшив рух і поїхав на червоне світло світлофора на перетині з вулицею Мазепи.

Екіпаж увімкнув проблискові маячки, сирену і через гучномовець зверталися до водія з вимогою про зупинку. Патрульні не припинили переслідування і вже невдовзі побачили іскри. Як виявилося, водій втікач не впорався з керуванням і збивши дорожній знак та пошкодивши огорожу приватного будинку зупинився у електроопорі.

Після цього водій вибіг з автомобіля і спробував втекти, однак патрульні наздогнали його. Також відомо, що водій перебував у сильному стані алкогольного сп’яніння і ледь тримався на ногах, однак при свідках відмовився проходити перевірку. На чоловіка винесли постанову за проїзд на заборонний сигнал світлофора. Також, оформили два протоколи, а саме за скоєну ДТП та нетверезу їзду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *