ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові терміново збирають кошти на лікування дівчинки-сироти, що потрапила у ДТП

|

У Львові збирають кошти для лікування 16-річної дівчини-сирогти, яка потрапила уДТП. Про це повідомляє представник благодійного фонду «Крила надії» Наталія Ліпська.


Тиждень тому дівчина зі своїм другом вирішила покататися на мопеді. Все було добре, аж раптом не дуже вдалий поворот і мопед врізався в автомобіль. З водієм мопеда і водієм автівки все гаразд, а Марії, на жаль, не пощастило – в неї дуже складні травми, і зараз вона у важкому стані перебуває в львівській лікарні ОХМАДИТ. Попереду тривале і дуже дороге лікування. А дівчинка є сиротою і виховується в дитбудинку, і те, що держава виділила на рік на лікування таких дітей, не вистачило навіть на один день перебування в реанімації.
«Ситуація ускладнюється тим, що під час аварії, окрім складних переломів ,ще були достатньо сильно уражені м’язи і шкіра і рана дуже велика. Фактично частина м’язів просто роздроблена, і є величезний ризик, що вони можуть повністю відмерти і дівчина може втратити ногу. Щоб запобігти цьому, треба вчасно виконувати вказівки лікарів, а для цього потрібні кошти і немалі», – йдеться у повідомленні.

Те, що потрібно на вже:
– імпланти в ногу для фіксації однієї з поламаних кісток
– зовнішні апарати фіксації 2 шт
– ВАК апарат і змінні губки для нього (такі апарати врятували не одного пораненого в госпіталях від ампутації)
– дерматом і змінні головки до нього – дівчину крім всього чекає пересадка шкіри, і чим менш травматично будуть видалятися відмерші ділянки, тим більшу частину власної шкіри ми зможемо зберегти.
– шкіра для пересадки
– дорогі антибіотики і інші ліки на щодень – нині (08.03.2017) потрібен МЕРОНЕМ
______
ПриватБанк – 4731 2171 0995 3453 (Ліпська Н.С)
Сума до збору 250 000,00 грн. зібрано 27 604,92 грн.
звіт тут https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TcgxWz_VHyvpdpJJalhyz3TToi3Dv_S5mb3ejsT-qSw/edit#gid=0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *