ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двоє хлопців побили та пограбували чоловіка

|

У Львові патрульні затримали двох хлопців, які в центрі міста пограбували чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Сьогодні близько 5 години ранку патрульні отримали виклик про грабіж. Екіпаж патрульної поліції приїхав на вулицю Пекарську і зустрівся із заявником, який повідомив про невідомих осіб які пограбували його. 22-річний потерпілий розповів, що відпочивав в одному із закладів Львова і коли вийшов на вулицю до нього підійшли двоє чоловіків та почали зачіпатися. В результаті суперечки виникла бійка, під час якої один з нападників зірвав гаманець, який знаходився в заявника на поясі та побіг в напрямку центральної частини міста.

Патрульні разом із заявником обслідували територію навколо. На вулиці Князя Романа заявник упізнав одного з нападників, який перебував в стані сп’яніння. Ним виявився 21-річний чоловік, який вже проходить по розбою у Галицькому відділі поліції. Інший екіпаж патрульної поліції, по зовнішніх ознаках, які надав потерпілий, затримав ще одного учасника нападу. 19-річного, який раніше також проходив по розбою. Затриманих доставили до Личаківського відділу поліції для з’ясування всіх обставин справи.

Фото: патрульні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *