ОСТАННІ НОВИНИ

Анну Музичук нагородили орденом княгині Ольги

|

Двоє представниць сфери фізичної культури та спорту Львівщини відзначено Указом Президента України з нагоди Міжнародного жіночого дня. Про це Львівському порталу повідомили в управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Указом Президента України П. Порошенка № 56/2017 державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю відзначено велику групу жінок, з поміж яких і двоє представниць сфери фізичної культури та спорту Львівщини.

Зокрема постановлено нагородити орденом княгині Ольги ІІІ ступеня Музичук Анну Олегівну – чемпіонку Всесвітньої шахової Олімпіади в індивідуальному заліку 2016 року, а також присвоїти почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» Заліско Оксані Климентіївні – старшому викладачеві кафедри фізичного виховання Національного університету «Львівська політехніка».

Загалом шість представниць Львівщини удостоїлися нагород від Президента України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *