ОСТАННІ НОВИНИ

Услід за Wizz Air до Львова летить Ryanair?

|

Приємно анонсувати українцям, що 15 березня відбудеться спільна прес-конференція одного із найбільших лоукостів Європи, який оголосить про свій намір зайти на український ринок. Про це у ефірі одного із телевізійних каналів повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Авіаперевізник зберігає інтригу своєї появи на ринку.

«Оголосити назву бюджетного перевізника я не маю права, бо така політика авіакомпанії. Очікуємо, що 15 березня у Києві та Львові відбудуться дві прес-конференції на яких ця авіакомпанія оголосить заплановані маршрути і бачення ринку та потенційні напрямки співробітництва. Це насправді дуже велика подія, до якої ми йшли декілька років поспіль… Вірю в Україну. Очікуємо, що українці будуть літати більше», – повідомив Володимир Омелян.

Найімовірнішим лоукостером, який заходить на український ринок є ірландська авіакомпанія Ryanair. Таку інформацію розсекретив інтернет-блогер форуму видання ТКР, пише Avianews.

Як відомо, саме він у січні повідомив про повернення Wizz Air до Львова та відкриття нового напрямку Львів – Вроцлав за два дні до його офіційного анонсування.

Так, за даними інтернет-блогера, авіакомпанія Ryanair здійснюватиме польоти до Львова та столиці – в аеропорт «Жуляни».

«Згадка українських аеропортів Жуляни і Львів з’явилося в коді на нідерландської версії сайту Ryanair», – йдеться у повідомленні.

Раніше у ЗМІ повідомлялося, що головний співробітник по Ryanair правових питань та регулювання Юліуш Коморек заявив польським журналістам, що компанія близька до прийняття рішення про вихід на український ринок.

Раніше Львівський портал повідомляв, що найбільший лоукостер Європи Ryanair зацікавився українським ринком авіаперевезень, зокрема веде переговори зі Львовом. Після цього стало відомо, що авіакомпанія готова виходити на українській ринок, але вона сумно констатує, що в нас немає «відкритого неба» з ЄС. Головний співробітник Ryanair з правових питань та регулювання Юліуш Коморек повідомив, що об’єктом уваги мають стати маршрути з України в Польщу, але також і в інші європейські країни.

Авіакомпанія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *