ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники одного з львівських ЛКП живцем замурували десятки котів?

|

На вулиці Широкій у Львові ЛКП «Левандівка» замордувало до смерті котів, що жили у підвалах будинків. Про це у Facebook повідомляє львівська журналістка та активістка Ірина Юзик, передає кореспондент Львівського порталу.

«Улітку 2014 року зоозахисне середовище Львова таки домоглося прийняття “котячої ухвали” – коти це фауна міста, їх не треба виловлювати, їм можна жити в підвалах, вікна у підвалах не можна забивати (так коротко). Зоозахисник Юрій Микитюк та особисто я зробили для цього дуже багато – бігали по профільних комісіях-переконували депутатів, успішно провели громадські слухання, готували публікації у ЗМІ. І ось опікунка з Левандівки місяць тому майже плаче: працівники її ЖЕКу позабивали всі вікна у підвалах, це при тому, що у тому районі за котів є кому турбуватися – вона годує і лікує тварин у себе на вулиці. Я готую депутатське звернення до профільного управління ЛМР, нагадую про ухвалу, вимагаю розблокувати вікна і донести цю інформацію і до інших жеків…», – повідомляє вона.

Ось таку відповідь отримала І. Юзик:

Водночас Галина Костюк, що повідомила про порушення ухвали ЛМР,  розповіла про наслідки забивання вікон у підвалах.
«Сьогодні працівники ЛКП “Левандівка” мали багато роботи. Таскали з підвалів скелети замордованих у підвалах котів. Таскали тишком нишком, в мішках…», – написала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *