ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові продовжили дію програми соціального захисту внутрішньо переміщених осіб

|

Під час сесії Львівської міської ради продовжили дію Програми соціального захисту внутрішньо переміщених осіб на 2017 рік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Як йдеться в пояснювальній записці до проекту ухвали, ця Програма – це заходи, що здійснюються на місцевому рівні з метою фінансової підтримки внутрішньо переміщених осіб, зокрема, інвалідів (у тому числі дітей-інвалідів), матерів/батьків (опікунів), які мають на утриманні троє і більше малолітніх дітей до 18 років, осіб працездатного віку, які не працюють та не мають можливості отримувати доходи у зв’язку з тривалою хворобою. В окремих випадках – інших внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку у відділах соціального захисту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради відповідно до Порядку оформлення і видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України.

При цьому, міською радою встановлено, що видатки щодо реалізації Програми соціального захисту внутрішньо переміщених осіб проводяться у межах коштів, передбачених у міському бюджеті Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *