ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині мікроавтобус впав у ріку. Тіло пасажирки понесло рікою

|

Сьогодні у селі Терло Старосамбірського водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, від чого авто впало із моста у річку. В наслідок аварії загинула одна із пасажирок, тіло якої віднесло рікою за два кілометри від місця ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної поліції Львівщини.

За даними правоохоронців, у Старосамбірське відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що близько 04.00 сталася дорожня пригода, в результаті якої потерпіло троє осіб.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Транспортер», 45-річний житель міста Доброміль, не впорався з керуванням і з’їхав з моста у річку Стрвяж.

Внаслідок ДТП водій мікроавтобусу госпіталізований з діагнозом: переохолодження. До лікарні також доставлена його 68-річна матір, яка отримала гематому голови.

Тіло другої пасажирки мікроавтобусу, 62-річної мешканки Доброміля, виявили за два кілометри від місця пригоди за течією річки. Його скеровано на судово-медичне дослідження. Також призначена низка інших експертиз.

Наразі встановлюються обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *