ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра створять держкомісію для перевірки ситуації із безпекою на усіх шахтах країни, - Гройсман

|

Завтра в Україні буде створена комісія, яка перевірятиме безпеку на шахтах. Про це після завершення засідання на шахті «Степова» повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент Львівського порталу.

«Це той випадок, коли потрібно не тільки розібратися, що тут відбулося, а й зрозуміти по інших шахтах у країні, що там відбувається з безпекою шахтарів як індивідуальною, так і колективною. Тому завтра буде створено державну комісію на рівні Кабінету Міністрів», – зазначив глава уряду.

Також Володимир Гройсман додав, що причиною вибуху став спалах суміші повітря і метану. Конкретні причини надзвичайної ситуації має встановити комісія.

Прем’єр міністр зазначив, що з державного бюджету буде виділено 200 млн грн на засоби захисту шахтарів.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Львівщині стався вибух на шахті. Є загиблі. Також стало відомо, що на шахті «Степова» загинуло вісім шахтарів. Голова ЛОДА Олег Синютка припускає, що трагедія на шахті могла статися через вибух метану. Петро Порошенко оголосив всеукраїнську жалобу через трагедію на Львівщині. Двоє із 14 врятованих гірників перебувають у важкому стані. Володимир Гройсман на Львівщині пообіцяв, що держава подбає про родини загиблих шахтарів та поранених гірників шахти «Степова». Також прем’єр пообіцяв виділити сім’ям загиблим на шахті «Степовій» по 500 тисяч гривень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *