ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львівською міськрадою пікетують працівники Привокзального ринку

|

Сьогодні, 2 березня, під стінами Львівської міської ради влаштували пікет працівники Привокзального ринку. Люди тримають в руках плакати з написами «Садовий, поверни «Привокзальний» Львову», «Підприємцям Привокзального ринку справедливі та рівні умови праці», «Привокзальний ринок – громаді Львова». Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

Своєю чергою голова профспілки працівників Привокзального ринку Надія Сало наголосила, що нині ринок є у жахливому стані: «До сьогоднішнього дня там не скрізь є світло, протікає і обвалюється будівля».

«Ми прийшли сюди у зв’язку з бездіяльністю управління комунального майна. В кінці минулого року на одному з сесійних засідань було винесене рішення про створення робочої групи щодо ситуації, яка склалася на Привокзальному ринку. Група робоча почала ефективно працювати та дійшла до висновку, що слід потрібно провести інвентаризацію комунального майна. Це рішення було винесене на виконком, де проведення інвентаризації доручили управлінню комунальної власності. Але це рішення ігнорується…А без інвентаризації ми не можемо визначити тарифи для людей, які там працюють…», – наголосила Надія Сало.

Фото: Facebook-сторінка Олега Довганика

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *