ОСТАННІ НОВИНИ

Недобросовісних підрядників хочуть змусити повторно ремонтувати дороги Львова

|

Слід ініціювати відновлення за кошти підрядників доріг, що були зруйновані через неякісний ремонт вулиць Львова. Про це сьогодні, 2 березня, під час сесійного засідання Львівської міської ради заявив депутат Андрій Рікота, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, після зими разом із снігом «зійшли» і дороги міста, і, власне, йдеться, про ділянки, які нещодавно ремонтувалися.

«Станом на сьогодні, значна кількість магістральних вулиць вкриті гостроаварійними ямами. Серед прикладів – вулиці Антоновича, Володимира Великого, Наукова, Городоцька Симоненка, Хуторівка, Шевченка, Княгині Ольги, проспект Чорновола та інші…», – повідомив Андрій Рікота.

Відтак він наголосив на тому, що підрядники мають власним коштом повторно ремонтувати ці дороги:

«Ми звертаємось до Львівського міського голови з вимогою невідкладно ініціювати відновлення за кошти підрядників дорожнього покриття, що було зруйноване внаслідок неякісного ремонту вулиць. Також, вимагаємо притягнути до відповідальності тих посадових осіб виконавчих органів Львівської міської ради, які підписували акти виконаних робіт ремонту вулиць, що сьогодні вкриті гостроаварійними ямами. Звертаємось також до органів прокуратури та Національної поліції з вимогою провести перевірку наявності ознак кримінальних злочинів, вчинених під час проведення неякісних ремонтних робіт дорожнього покриття магістральних вулиць міста».

Фото: business-companion.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *