ОСТАННІ НОВИНИ

На Садового очікує пікет підприємців

|

Завтра у Львові під час засідання сесії ЛМР анонсовано пікет представників малого бізнесу, які виступають проти свавілля міської влади на чолі з Андрієм Садовим. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив народний депутат від фракції БПП Андрій Антонищак.

А. Антонищак особисто закликає пікетувати Андрія Садового й мерію через тиск на малий бізнесу Львові.

«Закликаю підприємців Львова та всіх небайдужих львів’ян, 2 березня прийти до Львівської міської ради на площу Ринок, для участі в акції протесту проти свавілля міської влади на чолі з Андрієм Садовим – йдеться у повідомленні Антонищака.

За словами нардепа, завтра на сесії ЛМР винесуть питання про поступову ліквідацію МАФів.

«В черговий раз міські чиновники почали чинити тиск на малий бізнес. На сесію виноситься питання про зміни в порядок розміщення МАФів, тобто планується поступова їх ліквідація. Дуже швидко львівська влада забула, що саме підприємці за останні роки стали найактивнішою частиною українського суспільства. Більшість з них були учасниками Майдану, волонтерами, ризикуючи життям, стали на захист цілісності України, деякі з них віддали своє життя в зоні АТО. Чому у Львові не може відбутися чесний суспільний діалог між підприємцями і міською владою, чому знову готуються підкилимні рішення?!», – обурюється нардеп.

Зауважмо, що пікетувальники, серед яких будуть і учасники АТО, планують відвідати слухання львівської мерії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *