ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині проведуть чемпіонат України з гірських автоперегонів

|

Сьогодні, 1 березня, відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення першого та другого етапів чемпіонату України з гірських автоперегонів (24-26 березня 2017 року м. Трускавець, с. Модричі Дрогобицького району). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Так, 24-26 березня 2017 року на території Дрогобицького району та м.Трускавця відбудуться перший та другий етапи Чемпіонату України з гірських автоперегонів. Трасу вже охрестили вітчизняним ралі Монте – Карло, а досвідчені спортсмени, які мали можливість ознайомитися зі схемою та ландшафтом, зазначають – це один з найскладніших етапів за всі 20-ть років проведення гірських перегонів в незалежній Україні. У списках учасників обов’язково значитимуться прізвища чемпіонів та справжніх метрів українського автоспорту.  До того ж, вдруге від початку року про свою участь в українських етапах заявили і спортсмени з Польщі.

За словами організатора директора Галицького Автомобільного клубу Сергія Єженкова, етапи у Трускавці та с. Модричі  Дрогобицького району мають стати справжнім святом для спортсменів і глядачів.  Активне сприяння  організаторам  виявила місцева влада, як у підготовці спортивної складової, так і у створенні справжніх фан-зон з величезними моніторами, на яких всі бажаючі зможуть слідкувати за стартом та перебігом змагань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *