ОСТАННІ НОВИНИ

Директора «Архібуду» таки ознайомили з рішенням суду про заборону будівництва у парку «Знесіння»

|

Вчора, 28 лютого, державні виконавці Галицького ДВС м.Львова в екстремальних умовах ознайомили директора ТзОВ «Архібуд» із рішенням суду стосовно заборони здійснювати будь-які підготовчі та будівельні роботи по вулиці Довбуша, 15 та накладення арешту на дану земельну ділянку. Про це пишуть активісти «Варти-1» на сторінці спільноти у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Директор усіляко уникала зустрічі із виконавцями. Тому декілька днів вони очікували боржника то під будинком, де зареєстровано місце проживання, то під офісом фірми.
Пані Барбадин навіть написала заяву-повідомлення, у якому вимагає у ДВС «припинити переслідування мене та членів моєї сім’ї з приводу виконання ухвали Господарського суду», – йдеться у повідомленні.

Відтак, відповідно до закону «Про виконавче провадження» у зв’язку із врученням і ознайомленням із судовим рішенням та виконавчим листом відповідне виконавче провадження вважається закінченим.

У разі продовження будівельних робіт, правоохоронні органи ЗОБОВ’ЯЗАНІ порушити кримінальну справу про невиконання судового рішення.

Нагадаємо, 20 лютого у Львові суд заборонив проводити будівельні роботи на Довбуша, 15, триває судовий процес.  Перед засіданням навпроти суду зібрався пікет проти забудови парку «Знесіння».

Як відомо, що будівництво пов’язаною із народними депутатами-братами Дубневичами фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша ведеться із порушеннями  природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину. Детальніше про будівництво у парку «Знесіння» Львівський портал писав у матеріалі «Чим дихатимеш, Львове? Як місту відтяли частину «зелених» легень на поталу забудовникам».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *