ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурсна комісія обрала кандидата на посаду гендиректора «Галсільлісу»

|

У  відкритому конкурсі на посаду генерального директора комунального лісогосподарського підприємства «Галсільліс» переміг  виконувач обов’язків керівника Володимир Мельник. Відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія сьогодні, 28 лютого,передає кореспондент Львівського порталу.

На цю посаду претендувало троє осіб: Володимир Богач, Володимир Мельник та Олег Данчук. Вони представили на розгляд комісії свої програми та бачення розвитку комунального підприємства. Потім відбулося закрите обговорення кандидатів та обрання нового директора лісогосподарського підприємства «Галсільліс». За  Володимира Мельника проголосувало 8 із 10 членів комісії.

«Дискусія була дуже гострою і розглядалися різні кандидати. Але один представив більше теорії, а інший практики. Тому людина, яка представила більш практичний погляд на речі, на думку більшості членів конкурсної комісії, була рекомендована сесією обласної ради до затвердження на посаду директора лісогосподарського підприємства «Галсільліс». Проблем в цього підприємства багато тому завдання перед новим директором ми ставимо досить амбітні та серйозні», – зазначив заступник голови обласної ради Володимир Гірняк.

Також новий директор лісогосподарського підприємства «Галсільліс» Володимир Мельника додав, що одним з головним завдань буде вивести підприємство з кризи.

«Виходити із фінансової кризи підприємства та шукати консенсусу із громадськістю. Адже сьогодні кредиторська заборгованість підприємства становить 14 мільйонів гривень», – зауважив він.

Як повідомили у прес-службі ЛОР , кандидатуру  Володимир Мельника пропонуватимуть затвердити на сесії Львівської обласної ради у вівторок, 7 березня.

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *