ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на території Львівського перинатального центру відбудеться виїзне засідання депутатів

|

У п’ятницю, 24 лютого, відбудеться виїзне засідання у Львівський обласний перинатальний центр. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облради.

Участь у ньому візьмуть представники Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації, трудовий колектив Центру.

«На місці мають намір наочно обговорити питання якнайшвидшої реконструкції Центру. Йдеться про корпуси, які першочергово ремонтуватимуть, закупівлю необхідного обладнання. Обговорять також питання скерування фінансування з обласного бюджету», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Львівський портал, 9 лютого Кабмін ухвалив рішення про виділення державної субвенції  в розмірі  45 млн грн на відновлення будівельних робіт у Львівському обласному перинатальному центрі.

Також  зазначалося, що виділених Кабміном коштів для реконструкції перинатального центру є недостатньо. Відтак трудовий колектив Львівського перинатального центру звернувся до Львівської обласної ради з проханням розглянути можливість співфінансування реконструкції заклад.

Згодом стало відомо, що всього для відкриття перинатального центру потрібно до 180 мільйонів.

Отож, 14 лютого Львівська облрада звернулася до Кабміну з проханням знову виділити гроші для центру.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *