ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові демонтували незаконно розміщені рекламні конструкції російського таксі

|

Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» сьогодні вночі демонтували 170 незаконно розміщених рекламних конструкцій «Яндекс.Таксі». Як розповіли в управлінні, ці конструкції були розміщені на світлофорних об’єктах, дорожніх знаках, електроопорах тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

Як зазначив начальник відділу оперативного реагування Володимир Базилевич, ці  рекламоносії демонтували на пр. Чорновола, вул. Промисловій, Б.Хмельницького, Городоцькій, Кн.Ольги, В.Великого, Стрийській тощо. Також скеровано заяву у правоохоронні органи, щоб вони допомогли отримати дані про осіб, які розміщують ці конструкції, щоб притягнути їх до відповідальності. Адже у понеділок паралельно з плановими демонтажами уже було демонтовано близько 100 таких конструкцій, проте наступного дня вони з’явилися в місцях, де їх демонтували.

Також усіх мешканців у разі виявлення осіб, що розміщують зазначені рекламні конструкції, оперативно повідомляти патрульну поліцію та гарячу лінію міста  для встановлення осіб порушників.

Нагадаємо, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» протягом вихідних днів виявили факти незаконного розміщення рекламних конструкцій «Яндекс.Таксі». Відтак, було оперативно поінформовано всі комунальні служби міста про те, що суб’єкт розміщує рекламні конструкції незаконно, та підрядник КП «АТУ» паралельно з плановими демонтажами демонтовує ці конструкції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *