ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують водія Nissan, який збив дівчину і втік з місця ДТП

|

Львівські правоохоронці розшукують водія, який збив жінку-пішохода і зник з місця події. У 27-річної львів’янки медики діагностували «забійний правого гомілкового суглобу, забій м’яких тканин верхніх та нижніх кінцівок, лобної ділянки, збійне садно правої гомілки». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції 22 лютого о 13.35 поступило повідомлення від чергового лікаря травмпункту про те, що до них за медичною допомогою звернулася 27-річна львів’янка, в якої медики діагностували «забійний правого гомілкового суглобу, забій м’яких тканин верхніх та нижніх кінцівок, лобної ділянки, збійне садно правої гомілки».

Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження жінка отримала внаслідок наїзду автомобіля «Нісан Альмера» сірого кольору, який зник з місця події. Дорожньо-транспортна пригода трапилася на перехресті вулиць Святого Теодора – Замарстинівська о 9.30.

Наразі поліцейські встановлюють особу водія та місцезнаходження транспортного засобу.

Поліцейські просять зголоситися свідків автопригоди! Якщо вам відомі обставини ДТП, або можете допомогти встановити особу водія, який травмовав пішохода, звертайтесь у найближчий відділ поліції, або телефонуйте на оперативний номер 102.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *