ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейські спіймали трьох чоловіків з наркотиками

|

У Львові дільничі офіцери викрили трьох зловмисників з нарковмісними таблетками. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Під час оперативного відпрацювання території обслуговування у Франківському районі Львова дільничний офіцер поліції виявив та вилучив у 29-річного львів’янина 21 нарковмістну таблетку «Субітекс».

«Дільничному чоловік пояснив, що ці таблетки він знайшов на вулиці і не знав, що це таке. В принципі, це стандартне пояснення, до якого вдаються більшість зловмисників, котрі скоюють злочини, пов’язані з наркотиками. У той самий день у нашому районі інший дільничний офіцер поліції викрив ще одного такого зловмисника, котрий мав з собою одну таблетку, а наступного дня ще одного – з трьома таблетками та іншою наркотичною речовиною у капсулі», – розповів в.о. начальника Франківського відділу поліції майор поліції Олександр Кінах.

Вилучені нарковмісні таблетки скеровані на експертизу, вирішується питання кваліфікації злочинів згідно норм Кримінального кодексу України, проводяться слідчі дії.

Фото: PMG.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *