ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівавтодор» чекає сприятливої погоди, щоб добудувати трамвайну колію до «Санта-Барбари»

|

Роботи по лінії трамвайного маршруту №8 будуть продовжуватись за сприятливих погодних умов, якщо температура ґрунту буде стабільною протягом наступного тижня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Ми працюємо по контракту з підрядником, отож чекаємо вказівок саме від нього, так як він несе відповідальність за цю справу. На сьогоднішній день роботи призупинені, зараз ми очікуємо від підрядника подальшого плану виконання.

Зараз температура та стан ґрунту не відповідають нормам, за яких можна розпочинати роботу. Якщо погодні умови будуть сприятливими протягом одного-двох тижнів, то роботи будуть відновлені.

Звісно, багато хто каже, що ми можемо розпочинати вже, але це було б помилкою. Якщо ми почнемо працювати зараз, то результатом стане неякісна робота, адже ґрунт після довгої і холодної зими ще не пристосований для таких робіт. Отож, якщо ми почнемо роботу по лінії трамвайного маршруту №8 зараз, то така робота матиме безліч дефектів. Саме тому, поки чекаємо сприятливих погодних умов і даних про готовність від підрядника», – прокоментував ситуацію директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Нагадаємо, йде мова про продовження трамвайного маршруту №8 до пр Червоної Калини, де раніше був ринок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *