ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі бабуся віддала шахраю п’ять тисяч євро, щоб «врятувати сина»

|

У Самборі зловмисник видурив у пенсіонерки п’ять тисяч євро. Як повідомила правоохоронцям потерпіла, вона передала кошти незнайомцю для того, щоб врятувати сина від відповідальності за побиття людини. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Самбірський відділ поліції 19 лютого звернулася 79-річна місцева мешканка. Жінка повідомила, що 17 лютого близько сьомої вечора до неї на стаціонарний телефон зателефонував незнайомець. Чоловік розповів, що її син побив людину і для того, щоб потерпілий не звертався у поліцію необхідно заплатити три тисячі доларів США. Пенсіонерка сказала, що доларів у неї немає, зате є євро. За деякий час до її квартири підійшов невідомий чоловік, одягнений в чорну куртку з капюшоном. Пенсіонерка передала йому п’ять тисяч євро.

Через два дні до неї зателефонував син, який перебуває за кордоном. Під час розмови з’ясувалось, що жінка стала жертвою шахрая.

Правоохоронці встановлюють обставини шахрайства та особу зловмисника. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.190 (шахрайство) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *