ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завершено усі судові справи щодо площі Святого Юра

|

У 2016 році на підставі поданих юридичним управлінням позовних заяв судами прийнято рішення про стягнення (заборгованість, штрафи, пеня тощо) до місцевого бюджету у сумі 4 920 659,71 грн. Про це повідомляє прес-службі міськради Львова.

За словами головного юриста міськради Гелени Пайонкевич, у 2016 році працівники юридичного управління взяли участь у понад 6 тисяч судових засідань та здійснили представництво у  1126 справах. Відтак на підставі поданих юридичним управлінням позовних заяв судами було прийнято рішення про вивільнення земельних ділянок площею – 4,1079 га., приміщень площею – 40,0 кв.м., повернено в комунальну власність нерухоме майно площею – 260,3 кв.м.

«Щодо повернення нерухомого майна, то тут було прийнято рішення щодо повернення в комунальну власність близько 2-х гектарів землі за адресою: вул. Б. Хмельницького, 230-а, від ПП «Бірюза», а також визнання права власності на приміщення Листопадового Чину, 10 і звільнення від незаконно зайнятих орендарів цього приміщення», – зазначила Гелена Пайонкевич.

Окрім цього, як інформують в юридичному департаменті, сьогодні, завершені всі судові справи по реконструкції площі Святого Юра.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *