ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція розшукує водія, який наїхав на пішохода поблизу Львова

|

Правоохоронці встановлюють особу водія, який травмував 23-річного пішохода у селі Рясне-Руське, а потім втік з місця події. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 20 лютого близько 00.30 в селі Рясна-Руська, Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий автомобіль поблизу пішохідного переходу скоїв наїзд на пішохода, 23-річного львів’янина, і  зник з місця події.

Внаслідок ДТП пішохода госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «відкритий перелом обох кісток лівої гомілки зі зміщенням».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, а також особу водія, який травмував пішохода.

За цим фактом відкрито кримінального провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Поліцейські просять зголоситися свідків автопригоди! Якщо вам відомі обставини ДТП, або можете допомогти встановити особу водія чи марку та модель транспортного засобу, яким травмовано пішохода, звертайтесь у найближчий відділ поліції, або телефонуйте на оперативний номер 102.

Фото: sai.gov.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *