ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія зацікавилась, чи законною є дільність «Яндекс.Таксі» у Львові

|

Міська рада Львова звернулась в Укртрансбезпеку щодо законності діяльності в місті «Яндекс.Таксі». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мерії Львова.

Львівська міська рада, відповідно до своїх повноважень, не регулює діяльність таксі. Однак, управління транспорту звернулось з офіційним листом до Управління Укртрансбезпеки у Львівській області щодо законності діяльності сервісу пасажирських перевезень «Яндекс.Таксі». Також у департаменті економічного розвитку підписаний наказ на демонтаж зовнішньої реклами, розміщеної без погоджень.

«Міська рада Львова не видає дозволів на діяльність таксі. Це прерогатива державних органів влади – Фіскальної служби та Укртрансбезпеки, діяльність якої координується Кабінетом Міністрів України через Міністра інфраструктури. Сьогодні видано наказ про демонтаж зовнішньої реклами бренду «Яндекс.Таксі», яка розміщена по місту без погоджень. Як повідомили в КП «Адміністративно-технічне управління», сьогодні вже демонтовано 70 табличок. Робота продовжується», – повідомили в департаменті економічного розвитку.

Нагадаємо, раніше від мера Львова Андрія Садового вимагали озвучити позицію щодо функціонування російського бізнесу в місті та дати оцінку ризиків пов’язаних із запуском російського сервісу «Яндекс.Таксі» у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *