У Львові оштрафували п’яного пішохода, який став причиною ДТП

|

Патрульні склали протокол на пішохода, через якого на вулиці Стрийській сталася аварія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, учора близько 22 години до екіпажу патрульної поліції звернулись громадяни, які були свідками того, як на вулиці Стрийській невідомий чоловік раптово вийшов на проїзну частину у не встановленому місці і, тим самим, змусив водія автомобіля, який в той момент їхав, різко змінити напрямок руху та здійснити наїзд на тротуар.

Патрульні обстежили території і виявили громадянина на якого вказували свідки. Він був в очевидному стані алкогольного сп’яніння. Від перевірки на вміст алкоголю в крові він відмовився. Інспектори відібрали пояснення очевидців події, намалювали схему дорожньо-транспортної пригоди.

На пішохода склали протокол за статтею 124 КУпАП – порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Справу буде розглядати суд.

Варто наголосити, що у 2016 році та від початку цього року патрульна поліція Львова склала 10 протоколів на пішоходів з вини яких сталися ДТП.
Водночас додамо, що вчора патрульні відпрацювали проблемні ділянки, де пішоходи систематично порушують правила дорожнього руху – винесли 33 постанови. Зокрема, 20 з них переходили дорогу на червоне світло світлофора.

«Шановні пішоходи, Ви є повноцінними учасниками дорожнього руху – недотримання правил може бути небезпечним для Вашого життя!», – наголошують львівські патрульні.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *