ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині легковик влетів у фуру: є постраждалі

|

На Львівщині внаслідок зіткнення з фурою постраждали водій та пасажир легковика. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Субару Легасі», не обравши безпечної швидкості, скоїв зіткнення з вантажівкою «Рено Преміум», яка зупинилася перед дорожнім знаком «Стоп». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 19 лютого о 18.55 на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Дуліби Стрийського району.

Відтак, водій вантажного автомобіля «Рено Преміум», 35-річний мешканець міста Дубно Рівненської області, зупинився на вимогу дорожнього знаку «Стоп». Водій автомобіля «Субару Легасі», 34-річний мешканець Стрия, котрий рухався позаду нього, не обрав безпечної швидкості і скоїв зіткнення з вантажівкою.

Внаслідок ДТП водія «Субару» госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, садна та рана обличчя». Пасажира «Субару», 35-річного львів’янина, госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «відкрита черепно-мозкова травма, перелом сплетіння та основи черепа, забій головного мозку, мозкова кома».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *