ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські затримали двох викрадачів автомобіля

|

На Львівщині інспектори  груп реагування розшукали викрадений автомобіль та затримали викрадачів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У Пустомитівське відділення поліції 18 лютого близько 13.00 з заявою про автовикрадення звернувся 20-річний мешканець Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що вночі у селі Зимна Вода було викрадено його автомобіль ВАЗ-2103.

«Працівники груп реагування патрульної поліції Пустомитівського відділення поліції, отримавши орієнтування на викрадений автомобіль, перекрили ймовірні напрямки руху та невдовзі виявили авто у селі Суховоля. Встановлено, що до автовикрадення причетні 28-річний мешканець села Суховоля та мешканець Зимної Води віком 23 роки», – повідомив заступник начальника Пустомитівського відділення поліції старший лейтенант поліції Ігор Маковський.

Наразі зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження статтею незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *