ОСТАННІ НОВИНИ

Жителів Львівщини запрошують на спільне сходження на гору Камула

|

У суботу, 25 лютого, в селі Звенигород Пустомитівського району відбудеться одноденна зимова мандрівка із відвідуванням музею історії давньоруського міста Звенигород та прогулянки екологічною стежкою на гору Камула. Про це повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака, передає коресподнт Львівського порталу.

За її словами, тенденція активного і здорового відпочинку завжди була і залишатиметься в тренді. «Неймовірно красивий краєвид, прогулянка екологічною стежкою та буковий ліс довкола – такого не можна проґавити.Програма сходження передбачає, серед іншого, відвідування музею історії давньоруського городища Звенигород»,– говорить Наталя Табака

До слова, гора Камула (471 м) знаходиться всього за 40 км від міста Лева. Це давня пам’ятка природи і найвища вершина Подільської височини. Увесь маршрут – легкий, із загальною протяжністю 2,2 км.

Про безпеку учасників заходу дбатимуть професійні гіди-провідники АГП «Ровінь» та Гірська оперативно-рятувальна служба.

Організатор сходження на гору – управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно з туристичним клубом імені Дем`яновича та туристичним клубом «Росинка» за підтримки департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА.

Виїзд зі Львова до села Звенигород о 9:00 год. від Львівської ОДА (вул. Винниченка, 18).

Усім охочим здійснити сходження необхідно попередньо зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/Kqzprg.  Кількість місць обмежена.

Додаткова інформація за тел.: (067) 6728844.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *