ОСТАННІ НОВИНИ

У парку «Знесіння» забудовник вирубує дерева без жодних дозволів

|

У Львові на території парку «Знесіння» вирубують дерева, щоб збудувати «готельно-рекраційний комплекс». Про це у Facebook повідомила член громадської комісії із захисту парку «Знесіння» Олеся Дацко, передає кореспондент Львівського порталу.

«Тріщини по схилу, загроза зсуву ґрунту, порубані і повикорчовувані дерева, які зі землею зісипано на схил, який дав дуже загрозливу тріщину за межами огородженої ділянки….
На території забудови – котлован, залишки розпияних стовбурів. Корені , як зрозуміло, викорчовують і вивозять. Принаймні зі землею , яка зісипана на схилі, таких коренів дуже багато. Таке побачила вчора комісія, яку пустили на земельну Ділянку на Довбуша, 15», – написала О. Дацко.

Активістка розмістила знімки із території, яка відгороджена парканом від мешканців.

«Частина фото – за межами огородженої ділянки- там, де повивозили і зісипали землю і частину дерев. Працівники екоінспекції, які прийшли, виявляється жодної перевірки не здійснювали. Так собі прийшли подивитися в робочий час. Так все ясно!», – зазначила вона.

Нагадаємо, львів’янам показали, що саме планують забудовувати на території парку «Знесіння».

Як відомо, що будівництво пов’язаною із народними депутатами братами Дубневичами фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша ведеться із порушеннями  природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину. Детальніше про будівництво у парку «Знесіння» Львівський портал писав у матеріалі «Чим дихатимеш, Львове? Як місту відтяли частину «зелених» легень на поталу забудовникам».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *