ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові горів дитячий садочок

|

Сьогодні вночі сталась пожежа в садочку на вул. Рутковича. Ніхто не постраждав. На місці працюють експерти. Причини пожежі наразі не відомі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Займання відбулось у значній частині приміщень, пошкоджена одна група.

«Пожежа трапилась орієнтовно о 03.00 год вночі. Працівник садочку одразу викликала пожежну. Зараз на місці працюють експерти. Встановлюють причини загоряння. Оскільки пожежею пошкоджена одна група, діти будуть переведені в інший корпус садочка», – зазначили в управлінні освіти ЛМР.

«17 лютого о 06:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому приміщенні дитячого садочку в м. Львові на вул. І. Рутковича, 11а. На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи державних пожежно-рятувальних частин № 1 та 29 міста Львова.

Займання спричинило сильне задимлення, тому вогнеборці ліквідовували пожежу в апаратах захисту органів дихання.

Пожежу локалізували о 06:49 і ліквідували о 06:53 у складі 2-х ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено дитячі речі на площі 5 кв.м, вхідні двері в дитячу спальню, килими, пластикове вікно. Також вогнем пошкоджено 3 дитячих ліжка. Будівлю садочка врятували від повного вигорання.

До ліквідації пожежі залучили 13 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки», – повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *