ОСТАННІ НОВИНИ

Менеджерам, які залишили «Євробачення», знайшли заміну

|

Процес підготовки до міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» в Україні є контрольованим і йде в плановому режимі. Про це заявила т.в.о. голови правління ПАТ «Національна громадська телерадіокомпанія України» Ганна Бичок на брифінгу 16 лютого, передає «УНІАН».

Вона додала, що часткові кадрові зміни в команді жодним чином не вплинуть на виконання зобов’язань НГТУ по організації і проведенню «Євробачення-2017». На місця менеджерів, які покинули проект, вже знайдена заміна.

«Це зайняло у нас близько 72 годин. Пов’язано це з двома причинами: значна підтримка з боку всіх владних структур України та міста Києва. Друга причина – люди, які пішли, не телевізійно-виробнича команда. Покинули проект люди з івент-команди і комерційної частини команди, хто безпосередньо не впливає на телевізійне шоу і підготовку», – повідомив заступник керівника ПАТ НГТУ Павло Грицак.

Оскільки кадрові зміни вимагають схвалення з боку Європейської мовної спілки, пропозиції щодо кандидатур на заміщення посад в команді підготовки до «Євробачення-2017» спрямовані на утвердження ЄВС.

Як відомо, у понеділок частина працівників Національної суспільної телерадіокомпанії України, що готувала проведення Євробачення-2017, заявила про вихід із проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *