ОСТАННІ НОВИНИ

Матір, яка залишила мертве немовля на сходовій клітці у під’їзді, має ще сімох дітей

|

У Львові поліцейські встановили обставини смерті немовляти, тіло якого знайшли у під’їзді багатоповерхівки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що дитина (дівчинка) народилась на початку грудня у одній з львівських лікарень.

«Дитинка була недоношеною та з патологією і померла у лікарні невдовзіпісля народження. Тіло немовляти, з дотриманням усіх формальностей і процедур, передбачених у таких випадках, було передане матері для захоронення. Проте мати дитину не поховала, оскільки, за її словами, не мала на це коштів, тому залишила немовля у коробці на сходовій клітцібагатоповерхівки»,- розповів начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.

Особу матері поліцейські встановили – це 37-річна двічі судима львів’янка, матір ще сімох дітей.
Наразі проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, вчора, 16 лютого , близько дев’ятої ранку мешканці одного з будинків по вулиці Гетьмана Мазепи у Львові знайшли на сходовій клітці тринадцятого поверху у коробці тіло немовляти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *