ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вогнеборці врятували п’ятьох людей з пожежі

|

У Львові під час ліквідації пожежі в житловому будинку вогнеборці вивели п’ятьох людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

15 лютого о 16:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Львові на вул. Братів Міхновських, 42. Пожежа виникла в квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.  На місце події було негайно направлені пожежно-рятувальні відділення 2 ДПРЧ м. Львова.

Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Вогнеборці прийняли рішення евакуювати із будинку мешканців аби гарантувати їх безпеку. Рятувальниками було виведено п’ять осіб на свіже повітря.Пожежу локалізували о 16:57 і повністю ліквідували о 17:02 в складі трьох ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено два дивани на площі 5 кв.м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 16 кв.м.
Завдяки оперативним діям вогнеборців та своєчасному залученню сил і засобів вдалося врятувати квартиру від повного згорання.До ліквідації займання залучалось 3 одиниці спецтехніки та 20 чоловік особового складу. Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Відео: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *