ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік зламав жінці обидві руки, щоб відібрати золоту сережку і гаманець

|

У Львові правоохоронці викрили зловмисника, котрий напав на літню жінку. Розбійник, зламавши жінці обидві руки, відібрав у неї гаманець та зірвав золоту сережку. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Личаківський відділ поліції 14 лютого за допомогою звернулась 58-річна львів’янка. Жінка повідомила, що близько 23.00 по вулиці Студентській у Львові на неї напав невідомий чоловік, відібрав у неї гаманець, у якому було 360 гривень, зірвав один золотий кульчик та втік. У лікарні, куди пізніше звернулась жінка, лікарі діагностували у неї перелом обох рук.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Вже наступного дня, 15 лютого, працівники Личаківського відділу поліції викрили нападника. Ним виявився 34-річний львів’янин. Наразі правоохоронці проводять з зловмисником слідчі дії, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *