ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді злодії поцупили з магазину 60 пар взуття

|

У Червонограді правоохоронці викрили зловмисників, котрі викрили 60 пар взуття. Встановлено, що зловмисники проникли у підвал місцевого підприємця, зламавши навісний замок на вхідних дверях. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Червоноградський відділ поліції 13 лютого з заявою про крадіжку звернувся 36-річний місцевий мешканець, приватний підприємець. Чоловік повідомив, що з його підвального приміщення було викрадено шістдесят пар взуття загальною вартістю близько десяти тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, зловмисники проникли у приміщення, зламавши навісний замок на вхідних дверях. За цим  фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Вже за кілька днів, 15 лютого, під час оперативних заходів правоохоронці встановили особи зловмисників, причетних до крадіжки. Ними виявились двоє місцевих мешканців віком 21 та 25 років. Речові докази (викрадене взуття) у них вилучили. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *