ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин у перший робочий день заклав службове авто у ломбард

|

У Львові чоловік заклав службовий автомобіль у ломбард. Працівник підприємства у перший робочий день здав у ломбард транспортний засіб разом із товаром. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Галицький відділ поліції 15 лютого звернувся  36-річний приватний підприємець. За словами заявника, його  ошукав молодий чоловік, прийнятий на роботу з випробувальним терміном.

Як встановили правоохоронці, 28-річному львів’янину доручили доставити продукти у  кафе автомобілем «ВАЗ-2106». Невдовзі чоловік  зателефонував підприємцю і повідомив, що автомобіль не заводиться і він його залишив на вулиці Привокзальній. А згодом з’ясувалося, що зловмисник заклав автомобіль разом з товаром у ломбарді.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Статтею передбачене покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років.

Працівники поліції встановлюють обставини події, а також, на якій підставі ломбард взяв під заставу у громадянина майно, яке йому не належало.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *