ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові патрульні впіймали велосипедних крадіїв

|

Сьогодні вночі, 15 лютого, у Львові патрульні затримали осіб, підозрюваних у крадіжках. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Під час патрулювання на вулиці Кульпарківській, близько 4.00 год. ранку екіпаж патрульної поліції помітив двох підозрілих осіб, які везли велосипед та мали при собі рюкзаки.

Побачивши автомобіль патрульної поліції згадані громадяни пришвидшили свій рух. Патрульні наздогнали та зупинили даних осіб. Пояснити, звідки в них велосипед та що вони роблять так пізно на вулиці, чоловіки не змогли, тому патрульні прийняли рішення провести поверхневу перевірку, в результаті якої виявили металеві інструменти, в’язки ключів, елементи дверних замків, насос велосипедний, а також в’язку домофонних магнітів. Оскільки пояснити походження речей особи не змогли, їх доставили до Франківського відділу поліції де виявилось, що один з них вже раніше судимий за грабіж та наркотики, а другий – за тиск на правосуддя. Справу передали слідчим для з’ясування всіх обставин справи», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *