ОСТАННІ НОВИНИ

Цьогоріч у ДТП на коліях та переїздах загинуло вже двоє людей

|

Від початку року на залізничних переїздах і коліях ПАТ «Укрзалізниця» сталося вісім випадків ДТП. Внаслідок ДТП загинуло дві особи і дві травмовано. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДП «Укрзалізниці»

У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року кількість ДТП суттєво зросла.

Так, 14 лютого о 23:20 на перегоні Ясиня – Рахів, що на Закарпатті, водій автомобіля «Фольксваген пассат» виїхав на колію поза переїздом перед пасажирським поїздом Львів – Рахів. Машиніст застосував екстрене гальмування однак наїзд попередити не вдалося.

Водій автомобіля з місця ДТП втік. Загиблих та травмованих внаслідок зіткнення немає. Ведеться розслідування.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася 12 лютого о 01:20 на регульованому переїзді перегону Плетений Ташлик – Новоукраїнка. Водій вантажного автомобіля з причепом виїхав на переїзд, внаслідок чого вантажним поїздом, який рухався зі швидкістю 42 км/год, було збито причеп-трал вантажівки із буровою установкою вагою 25 тон.

Зіткнення електровозу з причепом призвело до перекриття парної і непарної колій та пошкодження контактної мережі. Значних пошкоджень зазнав електровоз. Було затримано поїзди №59 Харків – Одеса на 1 год.50 хв. та №63 Дніпропетровськ – Одеса на 4 год 10 хв. На щастя, травмованих немає. О 03:21 рух поїздів було відновлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *